• Friss
ARING PET Karácsonyi Nyakörv, Pamut Kutya Nyakörv Tengerész Íj, Állítható Piros-Zöld Kockás Csokornyakkendőt, Nyakörv, Fém
zoom_in

ARING PET Karácsonyi Nyakörv, Pamut Kutya Nyakörv Tengerész Íj, Állítható Piros-Zöld Kockás Csokornyakkendőt, Nyakörv, Fém

HUF 1439.10

Áruk
check A boltban

[Méret] : S Gallér (Szélesség : 4/5", Hossz : 10-16"); Csokornyakkendő (Szélesség : 4", Hossz : 4.5") ❤Kérjük, az intézkedés a kutya Nyaka kerülete, vagy a kutya régi gallér vásárlás előtt, majd hagyod 2 ujjal szoba között gallér, valamint a kisállat biztosítja a pontos illeszkedést.
[PUHA ANYAG] : ❤ A karácsonyi kutya nyakörv tengerész íj pamutból, ami nagyon puha, kényelmes, nem fog fájni a kutya bőrét. ❤Ugyanakkor, pamut ruhával könnyen tisztítható.Pedig javasoljuk, kézmosás, hogy elkerüljék a fém csat, hogy karcos a mosógép.
[HÁT DESIGN] : ❤koncentrálunk, hogy kiváló minőségű karácsonyi pet termékek, illetve figyelni, hogy a részleteket minden egyes karácsonyi csokornyakkendőt, nyakörv.Használjuk magas minőségű rose arany fém csat helyett hagyományos műanyag csatok, amelyek mind a jóképű, tartós . ❤Pedig könnyen fel, majd vegye le.Karácsonyi Kutya csokornyakkendőt, nyakörv állítható által roll csat, D-gyűrű használható akasztani egy dögcédula, majd helyezze vissza, hogy a kutya a póráz.
[NAGYON PRAKTIKUS] : ❤ARING KISÁLLAT kutya nyakörv csokornyakkendő nagyon praktikus, használható, hogy öltöztesd fel a pet minden esetben : napi viselet, fotózás, Speciális ünnepi, születésnapi bulira. ❤Esik csokornyakkendőt, nyakörv Alkalmas mind a kis -, közepes, illetve nagy kutyák.
[LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS] : ❤Ha bármilyen kérdése van a vásárlás folyamán, majd használja a folyamat, ❤kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi segítünk önnek megoldani, hogy 24 órán belül.
. ARING PET kínál egy sor kisállat hitel, ami nem csak remekül néz ki, hanem tartós, hasznos.Érdekel minden részletet.Függetlenül attól, hogy az anyag kiválasztása, kivitelezés, vagy design.Lásd a pet termékek, clik a ARING PET shop.

Kapcsolódó termékek..