• Friss
CXDTBH Kagyló Típus Nagy-Láb Konyhai Szemetesbe Magas Kuka Szemetet Doboz Hulladék-Tároló Vödör, Fürdőszoba, Wc, Szoba (Szín
zoom_in

CXDTBH Kagyló Típus Nagy-Láb Konyhai Szemetesbe Magas Kuka Szemetet Doboz Hulladék-Tároló Vödör, Fürdőszoba, Wc, Szoba (Szín

HUF 1.67

Áruk
check A boltban

nyomjuk meg a gombot, könnyű.A push - fedél design könnyen a fedőt, hogy ne érjen a szemetet a szemetes zsák, hogy blokkolja a háztartási szemetet.A szélessége csak 19.6 cm, el lehet helyezni egy kis kihasználatlan hely, hogy teljes mértékben használják a teret.Hatály : wc, fürdőszoba, szálloda, étterem, illetve más helyeken.Növeli az állványt, nem kell lehajolni, kényelmesebb, hogy dobja ki a szemetet.nyomjuk meg a gombot, könnyű .A push - fedél design könnyen a fedőt, hogy ne érjen a szemetet a szemetes zsák, hogy blokkolja a háztartási szemetet.A szélessége csak 19.6 cm, el lehet helyezni egy kis kihasználatlan hely, hogy teljes mértékben használják a teret.Hatály : wc, fürdőszoba, szálloda, étterem, illetve más helyeken.Növeli az állványt, nem kell lehajolni, kényelmesebb, hogy dobja ki a szemetet.Műszaki adatok : Név : Magas Szemetet Can Material : PPCapacity : 15 LSize : 332 * 196 * 485 mm Color : mint shown Packing tartalmazza : 1 * Magas Szemetet Can Note : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm (0.4-1.18") különbség miatt kézi mérés, valamint enyhe színbeli eltérést a különböző megjelenítési beállítást.2. Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Kérlek, értsd meg.A mentés erőfeszítést, dupla fedelek segítségével a fedeleket.

Name:
Tall Trash Can
Material:
PP
Capacity:
15L
Size:
332 * 196 * 485 mm
Color:
as shown
Packing included:
1 * Tall Trash Can:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand.:
Save effort, double lids using lids :

Kapcsolódó termékek..