• Friss
FEL URARA KÖLYÖK Kutya Nyakörv Virág, július 4 Kényelmes Pamut Nyakörv, Amerikai Zászló Gallér a Kis Lány Kutya, Hazafias
zoom_in

FEL URARA KÖLYÖK Kutya Nyakörv Virág, július 4 Kényelmes Pamut Nyakörv, Amerikai Zászló Gallér a Kis Lány Kutya, Hazafias

HUF 1439.10

Áruk
check A boltban

❤ÁLLÍTHATÓ MÉRET : Virág-S(átmérő)=3.74", Gallér-S=4/5"(2 cm) x 10"~16"(25cm~40cm).Javasoljuk, hogy az intézkedés a pet nyakát annak biztosítása érdekében, megveszem a megfelelő kisállat gallér szerint a mérettáblázat.
❤AMERIKAI ZÁSZLÓ VIRÁG GALLÉR : Klasszikus Amerikai zászló mintás gallér különösen alkalmas július 4-én.Zászló nyakörv jobban mutatja a kutya hazafiság.Hazafias kutya virág levehető, jól készült rugalmas hurkok, hogy neked az a virág, ki, majd könnyedén.
❤MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGA : Prémium pamut anyagból készült, nem bántja a kutya bőrét.Biztonságos, puha, tartós, vastag.Masszív fém csat/csat egyszerű veszi le.NEM olcsó műanyag.Fém D-gyűrű, hozzátéve, dögcédulákat, póráz, AZONOSÍTÓT.
❤EGYEDI KIVITELEZÉS, TERVEZÉS : az Amerikai zászló mintás kivitelezés gallér alkalmas a Függetlenség Napja.Csinos nyakörv nagy ajándék öltözködés a kutya.
❤FIGYELEM : Ne hagyja, hogy a kutya harap a gallért íj.Előfordulhat, hogy nem kap pontosan ugyanaz a minta, mint a kép, mert az anyagot használják, hogy a gallér vágott véletlenszerűen.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velem.Én leszek a szolgáltatás a nap 24 órájában.

Kapcsolódó termékek..