• Friss
SABNEO fénykardot V8-as Pixel - Párbaj Fény Szablyák Neo - Változó Színek, Fény gyakorolt Hatások, valamint a Hangok (Arany)
zoom_in

SABNEO fénykardot V8-as Pixel - Párbaj Fény Szablyák Neo - Változó Színek, Fény gyakorolt Hatások, valamint a Hangok (Arany)

HUF 3.33

Áruk
check A boltban

Neo Pixel Saber 280 Micro L. E. Ds Technológia.Párbaj Ellenálló, Gyorsan Töltse fel az akkumulátort (MELLÉKELVE).A saber reagál (Clash Hang + fényhatások), hogy a megrázkódtatások során harcok között harcosok, mint a sci-fi filmekben, sőt még többet is. 1 Év Garancia, több fény, hang mód áll rendelkezésre.Gesztus Contorl A Paraméterek, 9 Pixel Fényhatások. 9 új Saber Kapcsolja be A Hatások, 9 Változó Színek, 9 Fellépés Hatások.Neo Pixel Saber 280 Micro L. E. Ds Technológia.Párbaj Ellenálló, Gyorsan Töltse fel az akkumulátort (MELLÉKELVE).A saber reagál (Clash Hang + fényhatások), hogy a megrázkódtatások során harcok között harcosok, mint a sci-fi filmekben, sőt még többet is. 1 Év Garancia, több fény, hang mód áll rendelkezésre.Gesztus Contorl A Paraméterek, 9 Pixel Fényhatások. 9 új Saber Kapcsolja be A Hatások, 9 Változó Színek, 9 Fellépés Hatások.Műszaki adatok : Teljes hossz : 40.75 cm Nyél hossza : 11.22 cm Penge átmérő : 1 inche Fogantyú átmérő : 1.37 cm markolat anyaga : Aluminiumweight : 0.8 kg Penge anyaga : Optikai ellenálló polikarbonát Micro L. E. Ds belső Akkumulátor töltési Idő : 2 óra 4 Óra autonómia A továbbfejlesztett pontok : TERVEZÉS : EGY új generációs pixel penge (tartalmaz, kis L. E. Ds fedezi a belső penge) Egy futurisztikus kezelni átalakították, ihlette a legjobb részei a V6-os, illetve V7 egy új prémium bevonat.Van rejtve a töltőcsatlakozó be a saber könnyen megközelíthető az alsó tartani egy jó vizuális szempontból.ELEKTRONIKUS : EGY új V8-as elektronikus tábla, amely a legújabb generációs mikroprocesszor, hogy ellenőrizzék 100% - a fény a Pixel be a pengét, a hanghatások.Új 3 dimenziós mozgásérzékelő (termelni a saber hangot, amikor mozog a saber, valamint ellenőrzési paraméterek által gesztusok!Könnyebben kezelhető a segítségével két kis új gombok, gesztusok (színe megváltozik, válassza a hang mód fény hatása..).

Kapcsolódó termékek..