• Friss
Hongri. Üveg illóolaj Diffúzor, Tartós Ultrahangos Aroma Diffúzor az Aromaterápia, Párásítás.... (Üveg, Műanyag, Festés X)
zoom_in

Hongri. Üveg illóolaj Diffúzor, Tartós Ultrahangos Aroma Diffúzor az Aromaterápia, Párásítás.... (Üveg, Műanyag, Festés X)

HUF 2.00

Áruk
check A boltban

Nem csak a design termékek előállítására, de mi is az értékesítés utáni szolgáltatás.UNA Üveg illóolaj diffúzor használata nagyon egyszerű, tiszta, 10+ óra hosszú páramentesítő idő, több mint 20 szín választás a felülmúlja a hagyományos aroma diffúzor.UNA üveg aroma diffúzor használt diffúziós illóolajok, aromaterápia.Élvezheti a nyugodt alvást, majd tartsa ezt a diffúzor éjszaka anélkül, hogy aggódnia kellene a túlmelegedést.Leírás A haza a palotába.Azért vagyunk itt segíteni, kérem, hagyjon üzenetet itt ha segítségre van szüksége, vagy ha bármilyen kérdés vagy nem vagy boldog, bármilyen módon, akkor minden erőfeszítést meg fog tenni, hogy teljesen elégedett a Hongri.A pozitív egészségügyi előnyei aromaterápiás hiszünk abban, hogy vannak motiváló számunkra, hogy hozzon létre a legegyszerűbb.UNA Üveg illóolaj diffúzor használata nagyon egyszerű, tiszta, 10+ óra hosszú páramentesítő idő, több mint 20 szín választás a felülmúlja a hagyományos aroma diffúzor.Élvezheti a nyugodt alvást, majd tartsa ezt a diffúzor éjszaka anélkül, hogy aggódnia kellene a túlmelegedést.Specifikáció Anyag : Üveg, Műanyag-Szín : több Színben Porlasztás Mód : Ultrahangos víztartály Kapacitás : 260ml munkaidő : 10 óra Teljesítmény : DC 24 V, 12 WProduct Méret : 160×160×130mm.

Kapcsolódó termékek..