• Friss
FKSDHDG Modern Utánzat Fa Ága Csillár Nappali Hálószoba Étterem, Bár az Összes Réz Lámpa Beltéri Világítás Dekoráció
zoom_in

FKSDHDG Modern Utánzat Fa Ága Csillár Nappali Hálószoba Étterem, Bár az Összes Réz Lámpa Beltéri Világítás Dekoráció

HUF 1.33

Áruk
check A boltban

Modern, elegáns, csillár elengedhetetlen lakberendezés.Ideális nappali, konyha, hálószoba, folyosó.Lehet díszíteni hálószoba, bárok, több mint süllyed, klubok, kávézók, konyha, étkező szobák, tornácok többet.A világítás területén a csillár 5-15㎡.A telepítés nagyon egyszerű, azt is telepítse ezt a medál fény DIY magad.Modern, elegáns, csillár elengedhetetlen lakberendezés.Ideális nappali, konyha, hálószoba, folyosó.Lehet díszíteni hálószoba, bárok, több mint süllyed, klubok, kávézók, konyha, étkező szobák, tornácok többet.A világítás területén a csillár 5-15㎡.A telepítés nagyon egyszerű, azt is telepítse ezt a medál fény DIY magad.Modern, elegáns, csillár elengedhetetlen lakberendezés.Ideális nappali, konyha, hálószoba, folyosó.Lehet díszíteni hálószoba, bárok, több mint süllyed, klubok, kávézók, konyha, étkező szobák, tornácok többet.A világítás területén a csillár 5-15㎡.A telepítés nagyon egyszerű, azt is telepítse ezt a medál fény DIY magad.Specifikáció : Teljesítmény : 21 W-30 W Feszültség : 111 V~240 V A fő anyag a lámpa test : copper Package a Következők : 1* csillár(Izzó nem tartozék)Ha bármilyen kérdése van a termék, kérem, forduljon hozzám, felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy 24 órán belül ad kielégítő választ.Megjegyzések : 1. Kézi mérés, kérem, engedje meg, 1 ~ 3mm hiba,köszönöm a megértést.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a típus ugyanaz.

Power:
21W-30W
Voltage:
111V~240V
The main material of the lamp body:
copper
Package Include:
1* chandelier(Bulb not included):
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Notes:
1. Manual measuring, please allow 1 ~ 3mm error,thank you for your understanding.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the type is the same. :

Kapcsolódó termékek..