• Friss
3 Db Nagy Hajcsat a Nők, Interweave Szélesebb Haj Klipek Haj Kiegészítők Sűrű, Göndör Jól fejtetőre fésült Haj (Csillámos)
zoom_in

3 Db Nagy Hajcsat a Nők, Interweave Szélesebb Haj Klipek Haj Kiegészítők Sűrű, Göndör Jól fejtetőre fésült Haj (Csillámos)

HUF 1.33

Áruk
check A boltban

【Csillogó népszerű stílus】A felszínre ezek a hajcsat célja, márvány csillogó textúra, a minták.Egyszerű, klasszikus, hogy még több nemes, elegáns. 【Tartós, kiváló minőségű】 Ezek a haj klipek készült acetát -, fém, hairclip alsó, fekete bőr takarja, hogy több csúszásmentes.Nem könnyű rozsda vagy károk biztosítására alkalmas a copfod, vagy a haját befonni. 【Megfeleljen a különböző igények】kap 3 db retro haj hajcsat, 3 különböző szín.Remek választás az ön számára, hogy díszítse a frizura az, hogy megfeleljen a legtöbb haja színét is. 【Kényelmes a használata】A haj hajcsat az erős tavaszi stystem design, ami lehet egyszerű, hogy majd távolítsa el őket a haj.Mint lófarok, félig fel, félig-le, fel-do, egyenes, göndör hajú, több, szép haj kiegészítők, a lányok, hogy diy egy egyszerű, de elegáns frizura. 【Tökéletes ajándék】 Ez egy jó ajándék a szerető család, barátok, munkatársak.Tartós elég, hogy mindennap használják a mindennapi életben.Jellemzők : A megjelenése csillogó, elegáns divat, könnyen kezelni vastag haját.Meghatározza a saját frizura, szépség.Specifikáció : Anyag : Acetát, valamint metal Color : Olyan képet mutatni.Méret : 3.74*1.46*1.1 inches Quantity : 3 pieces Package súly : 60g Warm tanácsok : Kérjük, hogy csekély hiba a méret miatt kézi mérés.Kérem, engedje meg, enyhe szín különbség miatt eltérő monitor.

Material:
Acetate and metal
Color:
As picture show.
Size:
3.74*1.46*1.1 inches
Quantity:
3 pieces
Package weight:
60g
Warm tips:
Please allow slight error on size due to manual measurement.:
Please allow slight color difference due to different monitor. :

Kapcsolódó termékek..