• Friss
YFQHDD Arany Tükör Tálcák Díszes, Aranyozott Hollowation Bár a Bor Állítsa be a Kijelző Várja Tálca Haza Nappali (Szín :
zoom_in

YFQHDD Arany Tükör Tálcák Díszes, Aranyozott Hollowation Bár a Bor Állítsa be a Kijelző Várja Tálca Haza Nappali (Szín :

HUF 3861.00

Áruk
check A boltban

Dupla fül fogantyú, jó vége.Nagy felbontású tükör / lemez készült nagy felbontású smink tükör, fényes, sima.HD kozmetikai tálca fényes, a simaság, a kéz lehet tisztítani közvetlenül egy nedves ruhával.Az aranyozott klasszikus design határon kezelni, széle lekerekített.Az aljára van szerelve egy fekete szivacs design, hogy a raklap, illetve az asztalon, halkan tompítsa.Dupla fül fogantyú, jó vége.Nagy felbontású tükör / lemez készült nagy felbontású smink tükör, fényes, sima.HD kozmetikai tálca fényes, a simaság, a kéz lehet tisztítani közvetlenül egy nedves ruhával.Az aranyozott klasszikus design határon kezelni, széle lekerekített.Az aljára van szerelve egy fekete szivacs design, hogy a raklap, illetve az asztalon, halkan tompítsa. * Név : Klasszikus Európai tükör tálca* Anyag : Üveg + Vas Art* Folyamat : Electroplating1. Van egy kis hiba a kézzel készített mérési, kérjük, tanulmányozza a tényleges 2. termék. A termék szállítási folyamat karcolás, egy normális jelenség.tartalma : * 1 tray Do nem tartalmaz más ornaments Maintenance Tippek : 1. Az üveg anyag jó, ha van egy folt, az átázott.2. Üveg, tükör, kovácsoltvas határ, ne használja acél wireball Waiting a nehéz tárgyakat, hogy elkerülje a scratches Glass Tároló Tálca Dekoratív Bázis.

Kapcsolódó termékek..