• Friss
GenHaoQi 3,5 mm-es Férfi AUX Csatlakozó-USB Férfi Adapter Kábel, Töltő Átalakító Fejhallgató-Audio Hosszabbító Jack, (2 db)
zoom_in

GenHaoQi 3,5 mm-es Férfi AUX Csatlakozó-USB Férfi Adapter Kábel, Töltő Átalakító Fejhallgató-Audio Hosszabbító Jack, (2 db)

HUF 665.10

Áruk
check A boltban

a termék 2 típusú adapterek EGY Kompatibilis i Pod Shuffle 3. 4. 5. 6. 7. Generációs alkalmas Shuffle 1st/2nd Gen. Ezért kiválasztásakor kérjük, figyelj arra, hogy az adapter választja, az kompatibilis-e a készülékkel! !.Kompatibilis minden i Pod Shuffle a klip.Díjak & szinkronizálja az i Pod Shuffle Felelős Fordította : dátum átutalás.Könnyen töltse i Pod Shuffle egyszerűen csatlakozik az USB porthoz a PC-n.A kompakt, könnyű kialakítás az i Pod shuffle töltő kábel rugalmas, pormentes, gubancmentes, kiváló hőelvezetés tartós, könnyű, így kényelmes szállítására sehol. 2 az 1-ben : Felelős Fordította : átutalás dátuma,akkor csatlakoztassa az i Pod Shuffle bármely táblagép, asztali vagy hordozható számítógép töltés, adatátvitel, ugyanabban az időben.Felelős Fordította : dátum áthelyezési Díjat, valamint Fordította : dátum transzfer,csatlakoztathatja ipod Shuffle bármely táblagép, asztali vagy hordozható számítógép töltés, adatátvitel egyidejűleg., Könnyen töltse i Pod Shuffle egyszerűen csatlakozik az USB porthoz a PC-Díjat, a Shuffle a bárhonnan, egy USB-kapcsolat Csatlakozás 3,5 mm-es csatlakozó a Shuffle, illetve az USB-csatlakozóját a PC vagy laptop a gyorsabb zene átvitele az i Tunes szoftver.a termék 2 típusú adapterek EGY Kompatibilis i Pod Shuffle 3. 4. 5. 6. 7. Generációs alkalmas Shuffle 1st/2nd Gen. Ezért kiválasztásakor kérjük, figyelj arra, hogy az adapter választja, az kompatibilis-e a készülékkel! !.

Kapcsolódó termékek..