• Friss
4P Túlfeszültség Arrester Eszköz, AC385V Villám Védelem Pontos 4P Túlfeszültség-Védő Készülék PC Anyag, tűzálló irodaház
zoom_in

4P Túlfeszültség Arrester Eszköz, AC385V Villám Védelem Pontos 4P Túlfeszültség-Védő Készülék PC Anyag, tűzálló irodaház

HUF 3.33

Áruk
check A boltban

Kényelmes Telepítés : A túlfeszültség-védelmi készülék elfogadja plugin design, támogatja a forró drót művelet, könnyen kezelhető, nagyon egyszerű telepítés útmutató sínek. Kényelmes Telepítés : A túlfeszültség-védelmi készülék elfogadja plugin design, támogatja a forró drót művelet, könnyen kezelhető, nagyon egyszerű telepítés útmutató sínek. Tápegység le kell metszeni a telepítés előtt, a csere, majd a művelet a villamosenergia-szigorúan tilos.2 KVNumber a Lengyelek : 4 PInstallation : 36mm(1.Cserélhető Szerelés Tervezés : A túlfeszültség-védelmi készülék kivehető szerelés tervezés egy újrahasznosítható bázis, amely segít csökkenteni a karbantartás.42 a) rail Protection Szint : IP20 Operating Hőmérséklet : -40℃ 80 ° c, páratartalom≤90% - os(25℃ átlagosan) Termék Leírás : túlfeszültségvédő, tűz, korrózióálló, hogy megakadályozzák az otthoni hálózatra a túlzott sokkok egyszerre.Cserélhető telepítés tervezés, a bázis újra fel lehet használni, azáltal, hogy csökkentik a karbantartási költségek. Működési Elv : Ha a rendszer egy túlfeszültség túlfeszültség miatt mennydörgés vagy egyéb okok miatt, a védő azonnal megnyitja gyorsan belül ns, valamint bevezeti a túlfeszültség túlfeszültség a földre, hogy védelmet nyújt az elektromos készülékek.Jelzés Ablak : a Túlfeszültség-védelmi készülék egy működő állapotát jelző ablak, zöld azt jelzi, hogy normális, piros jelzi hibája, hatékonyan reagálni a működési állapotát. Cserélhető Szerelés Tervezés : A túlfeszültség-védelmi készülék kivehető szerelés tervezés egy újrahasznosítható bázis, amely segít csökkenteni a karbantartás. Tűz és Korrózióálló : Ez a túlfeszültség-védelmi készülék anyaga égésgátló PC anyagból, kiváló kivitelezés, amely tüzet, korrózióálló.Szolgáltatás : 1.Munka állapotát jelző ablak, zöld azt jelzi, hogy normális, piros jelzi hibája, hatékonyan reagálni a működési állapotát. Nem használható tompítása. Jelzés Ablak : a Túlfeszültség-védelmi készülék egy működő állapotát jelző ablak, zöld azt jelzi, hogy normális, piros jelzi hibája, hatékonyan reagálni a működési állapotát.Tűz és Korrózióálló : Ez a túlfeszültség-védelmi készülék anyaga égésgátló PC anyagból, kiváló kivitelezés, amely tüzet, korrózióálló.

Item Type:
4P Surge Protective Device
Model:
LT1 65
Material:
Flame retardant PC
Maximum Continuous Operating Voltage:
AC385V
Nominal Discharge Current:
30kA (8/20μs)
Maximum Discharge Current:
65kA (8/20μs)
Voltage Protection Level:
≤2.2KV
Number of Poles:
4P
Installation:
36mm(1.42in) rail
Protection Level:
IP20
Operating Temperature:
-40℃ to 80℃, humidity≤90%(at 25℃ on average)
Product Description:
Surge protector, fire and corrosion resistant, to prevent the home grid from excessive shocks at the same time. Working status indication window, green indicates normal, red indicates fault, can effectively respond to the working status. Removable installation design, the base can be reused, helping to reduce maintenance costs.
Package List:
1 x 4P Surge Protective Device:
Note:
1. Power supply must be cut off before installation and replacement, and operation with electricity is strictly prohibited.:
2. Cannot be used for dimming:

Kapcsolódó termékek..