• Friss
Tek Styz Prémium Stylus Kompatibilis A Verykool Fantom SL5050 Egyéni Kapacitív Érintőképernyős 3 Csomag! (Fekete-Ezüst-PIROS)
zoom_in

Tek Styz Prémium Stylus Kompatibilis A Verykool Fantom SL5050 Egyéni Kapacitív Érintőképernyős 3 Csomag! (Fekete-Ezüst-PIROS)

HUF 1.00

Áruk
check A boltban

Tökéletes rajz alkalmazások, valamint a navigációt gyorsan át a képernyőt könnyedén.Ujjlenyomat-Ellenálló, Valamint Anti-stick Képernyő Tipp, Nagy, Rajz, Írás Stb.●Au Detect IC Technológia automatikusan érzékeli az eszköz típusát, majd a fajlagos töltés szüksége van a jobb kompatibilitás●Tartós anyag - A stylus toll funkció puha tippek a test készült kiváló minőségű alumínium. ✅Műszaki adatok : ●Nem Több, Nagy Ujjak, mert ez a Stylus Jobb Érintse meg Pont, Mint A jéghegy csúcsa Kompatibilis az Ujját Ad pontosabb Kis Érintse meg Összpontosít, Mint a Kulcsok A Konzolon.Kompatibilis az ÖSSZES érintőképernyős készülékek.●Könnyű cipelni Karcsú test, könnyű egy klip design, így nagyon könnyű vinni sehová. (FEKETE-EZÜST-PIROS) Anti-semmiből Tipp - Stylus Tipp Készült Puha, karcálló Gumi.Magában foglalja a Mennyiség 3 Stylus Toll, 4" hossza a színt választotta.●Univerzális Színes, fényes, Kapacitív stylus - Működik minden készülék Kapacitív érintőképernyő ✅TARTOZÉKOK : ●Nem csak kompatibilis i Pad, i Phone, Android okostelefon, autós navigációs rendszer, stb.Clip Design Nagy Vágás A Kompatibilis a Zsebében, Ipad, Napló, Stb.Megoszthatod Ezt a Stylus Kompatibilis a Barátai Vagy a Családja.Biztosítja a sima, mint az írás, élmény Kompatibilis az érintőképernyős készülék.

Kapcsolódó termékek..