• Friss
20db JIUWU Modul Alumínium Hűtőborda Hűvösebb Fin hűtőborda Jó hővezető Hűtés Teljesítmény Erősítő Tranzisztor 100 mm (L)
zoom_in

20db JIUWU Modul Alumínium Hűtőborda Hűvösebb Fin hűtőborda Jó hővezető Hűtés Teljesítmény Erősítő Tranzisztor 100 mm (L)

HUF 1439.10

Áruk
check A boltban

A hűtőborda készült kiváló minőségű alumínium, a jó hővezető.Méret : 100 mm (L) x 20 mm (W) x 6 mm (H)/ 3.94"(L) x 0.79" (W) x 0.24" (H), kérjük, győződjön meg arról, hogy a méret a hűtőborda illik ez a komponens.Ez a nagy, nagy, alumínium hűtőborda csökkenti a hardver meghibásodása, áramkimaradás miatt túlmelegedés, nagyobb biztonság.Javítja a környezet (hőmérséklet körül a készülék, valamint az áramlási sebesség a levegő), csökkenti a hálózati veszteség, valamint meghosszabbítja az élettartamot, az elektronikus eszközök.Széles körben használt számítógép, Teljesítmény Tranzisztort, FET, IC, Erősítő, feszültségszabályozó, MOSFET, SCR, stb. * Anyag : Alumínium * Szín : Ezüst * Alumínium Hűtőborda Méret : 100 mm (L) x 20 mm (W) x 6 mm (H)/ 3.94"(L) x 0.79" (W) x 0.24" (H). * Használt : Különböző mini DC átalakító áramkör, LED, Power IC, Tranzisztor, stb. * Egyenes-fin design kétszer a magasság más heatsinks extra hőelvezetés teljesítmény, hogy aktívan vagy passzívan hűteni.Kötelező alkalmazások magas hőmérsékleten, zárt, vagy túlhajtott alkalmazások. * Javítja a környezet (hőmérséklet körül a készülék, valamint az áramlási sebesség a levegő) * Megjegyzés : 1. Kérjük, ellenőrizze a műszaki adatok, illetve győződjön meg arról, hogy a méret a hűtőborda illik ez a komponens.Köszönöm! 2. Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. * * A csomag tartalmazza a következőket : 20db Alumínium Hűtőborda.

Kapcsolódó termékek..